Summa sidvisningar

tisdag 30 augusti 2011

I got no words.

Hellu!

Här kommer ett inlägg från en Josef som är väldigt fundersam när detta skrivs. Idag far alltså jag, Sanna o Paulin till Kenya. Eller ja, först ner till Arlanda för att därefter hoppa på ett flyg som tar oss till ett land i en av världens största kontinenter. Jag kan inte riktigt fatta att det här verkligen händer?! Att "lilla" jag ska till Kenya för att spendera 2,5 månad i ett ökenklimat där vi snackar 40° värme, torka och allt där emellan. Hur galet är inte det? Jag kan inte hitta ord för hur det känns just nu, jag har hemskt stora förväntningar på dem här månaderna för jag vet att det inte kan bli annat än bra. Jag kommer att formas som människa dels tillsammans med människorna runt omkring mig men också tillsammans med Gud.

Men det kanske är så att orden som egentligen skulle bli skrivna här kommer att titta fram när den här resan är över. Jag vet inte hur detta kommer påverka mig men det kommer med största sannolikhet visa sig i framtiden. Tummen upp!

Over and out! (: // Josef


fredag 26 augusti 2011

Sånt som spinner o har sig

Häromdan var jag o Mattis inne i Härnösand o kollade på lite bankörning vid Mittsverigebanan. Här kommer lite motorpics! (:






//j.s

måndag 22 augusti 2011

Mot varmare breddgrader

Tjolahopp!

Det är en lite nervös Josef som skriver det här inlägget. Om exakt 9 dar far jag, Sanna och Paulin till Kenya för att spendera dem 2,5 månaderna på ett barnhem. Jag har så galet stora förväntningar på den här resan! Det ska bli så sjukt intressant o se ett annat land med annan kultur och allt där emellan...Tror den här resan kommer innehålla väldigt många intryck, både glada men också sorgliga. Tror det är väldigt viktigt att se det med, livet är inte en dans på rosor och ibland kanske vi inte märker det i vår vardag här i Sverige då vi lever i överflöd. Pappa säger att dem dryga 5 år han och mamma var i Kongo var dem år som verkligen formade dem, han säger att han är mer afrikan än svensk efter det.

Länkar en skön låt här, det är Switchfoot med deras "Always" En som alltid kommer vara med mig på den här fantastiska resan är Gud. Hoppas på att jag får bli formad av hans närvaro när jag befinner mig på dem varmare breddgraderna. Allt gott! (: http://www.youtube.com/watch?v=gUV6z_uUpQM













onsdag 17 augusti 2011

Frizon...

Hej på er!

Från onsdags förra veckan till söndag var jag på en kristen festival vid namn Frizon..Man kan sammanfatta festivalen med: Gött häng med vänner, sjukt bra musik, bad i kalkstensbrottet plus ett par fantastiska dagar med Gud! Här kommer lite bilder från det, enjoy! (:

//j



















fredag 29 juli 2011

Ro en eka och fiska

Hej på er! Hoppas eran sommar är lika bra som min just nu. Nu har jag bara 3 dagar kvar på mitt jobb sen bär det ner en sväng till Trollhättan för att våldgästa Anna & Jessica. Efter det blir det Frizon (!!!) sen är det faktiskt bara 2 veckor kvar innan jag far till Kenya. Ja ni hörde rätt! Det blir en volontärsresa o jag kommer jobba på ett barnhem i 2,5 månad, ska bli så galet kul!
Nåväl..här kommer lite pics från i onsdags då jag o Elin rodde ut på Indalsälven och fiskade! (:

Hade bäst nu! /j





onsdag 20 juli 2011

Min sommar i bilder

Oj oj oj..här har det allt varit dött ett tag nu! Jag har haft väldigt mycket för mig den senaste veckan med både jobb, fritid och mer jobb men jag lovar att det ska bli bättre när jag slutar mitt sommarjobb nästa vecka. Här kommer lite pics som ni får kika igenom och lämna gärna en kommentar, det uppskattas! (:

/j






fredag 8 juli 2011

Långa ljusa nätter

Hoho!

Jo nu är det nog sommar när den är som bäst, varmt på dagarna med varma fläktar från havet och behagliga kvällar med sena kvällsdopp i sjöarna. Här kommer en del bilder från min sommar som är riktigt fin just nu, och mer blir det! (:

Peace! //j