Summa sidvisningar

fredag 29 juli 2011

Ro en eka och fiska

Hej på er! Hoppas eran sommar är lika bra som min just nu. Nu har jag bara 3 dagar kvar på mitt jobb sen bär det ner en sväng till Trollhättan för att våldgästa Anna & Jessica. Efter det blir det Frizon (!!!) sen är det faktiskt bara 2 veckor kvar innan jag far till Kenya. Ja ni hörde rätt! Det blir en volontärsresa o jag kommer jobba på ett barnhem i 2,5 månad, ska bli så galet kul!
Nåväl..här kommer lite pics från i onsdags då jag o Elin rodde ut på Indalsälven och fiskade! (:

Hade bäst nu! /j





onsdag 20 juli 2011

Min sommar i bilder

Oj oj oj..här har det allt varit dött ett tag nu! Jag har haft väldigt mycket för mig den senaste veckan med både jobb, fritid och mer jobb men jag lovar att det ska bli bättre när jag slutar mitt sommarjobb nästa vecka. Här kommer lite pics som ni får kika igenom och lämna gärna en kommentar, det uppskattas! (:

/j






fredag 8 juli 2011

Långa ljusa nätter

Hoho!

Jo nu är det nog sommar när den är som bäst, varmt på dagarna med varma fläktar från havet och behagliga kvällar med sena kvällsdopp i sjöarna. Här kommer en del bilder från min sommar som är riktigt fin just nu, och mer blir det! (:

Peace! //j






lördag 2 juli 2011

Your creation shows Your greatness

Jag tror på att Gud har skapat mig och allt det vackra som omger oss, jag har svårt att tro på att allt är en slump när jag ser mig omkring i skapelsen. Om nu allt skulle vara en slump, en "Big Bang" så skulle ju allt vara en enda stor röra. En blomma är vacker när man bara betraktar den på kort avstånd men ner på macronivå är det så galet mycket detaljer som också har en bidragande faktor till att allt kan leva. Intelligent Design.

Eller storslagenheten när man står på ett fjäll och blickar ut över den fantastiska naturen, jag tror på att det finns en Skapare bakom det hela, Gud. Tja, jag kan ju låta bilderna tala för sig själva..Tack Gud för det du ger oss genom Din nåd.